lördag 26 januari 2013

Mera mösssor..

Ok så jag har visat mössor så man kan bli alldeles less, men dom är så himlans roliga att göra! 
Det här är dom senaste, skall också skickas iväg. Nästa mössa ska virkas till bonussonen i rött, han såg en jag hade gjort och önskade sig innerligt en öronlappsmössa han med. Härligt när han önskar sig saker jag gör:)6 kommentarer:

 1. De är så söta! Jag fryser så om fötterna hemma, men äger inte en enda raggsocka eller toffel eftersom jag vanligtvis är väldigt varmblodig. Men i den här kylan fryser tom jag om fötterna... Du skulle inte kunna tänka dig att virka eller sticka nån slags fotbeklädnad till mig mot betalning alternativt om du är sugen på byte mot nåt sytt? :)

  SvaraRadera
 2. Sweet! Att du antar värmafotenutmaningen alltså :) Kanske helst tossor. Fast sockar går också bra. Stl typ 40. Favvofärger lila, brunt, svart, rött. & turkos. Men vad som helst går bra :) Blir toppenglad!

  SvaraRadera
 3. Du är så himla produktiv, fattar inte hur du hinner virka alla mössor! :)
  Som svar på din fråga hos mig så köper man gipsbindor antingen på apoteket (då i 6-pack, vilket är onödigt mycket om man bara ska göra nån enstaka mask) eller på hobbyaffärer. Vi köpte till slöjdklubben på Panduro eftersom de var restnoterade på apoteket här, kostade 59 kr för 2 rullar à 2 meter typ. Har erbjudit mina kontakter på 365slöjd att göra en beskrivning, om de nappar så kommer det väl en tutorial där snart. :)

  SvaraRadera
 4. http://carinascraftblog.wardi.dk/2009/06/granny-square-joining-tutorial.html

  SvaraRadera
 5. Det är roligt att virka mössor, problemet är bara att jag ser så rolig ut i mössorna... så att säga... :-D

  SvaraRadera
 6. åååh du är bäst!!!! vad vill du ha i utbyte?? tanzania-tyg kanske? eller annat tyg eller nåt sytt? eller en peng?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...