torsdag 10 januari 2013

Ett dåligt beslut-köpstopp.

I dom sista skälvande minuterna på nyårsafton enades jag och sambon om att ha köpstopp fram till mars. Bra för vår ekonomi, bra för att man tänker över vad man konsumerar egentligen och bra för miljön. 

Vad jag inte tänkte på då var att jag inte skulle kunna köpa något garn! Så jag har haft panik och försökt skramla garn lite varstans. Skrev en hjälp-mig-status på Facebook för några dagar sedan och världens snällaste kompis Helena skickade mig ett paket på posten! Tack! 
Förutom  garn fick jag en rejäl bit av ett brunblommigt trikåtyg. Halleluja! Nu kan jag fortsätta virka några bebismössor och koftor till.

Om det är någon som läser detta som vill bli av med garnstumpar och restgarner, tar jag tacksamt emot. Inga pengar inblandade, men jag skickar gärna en bit tyg eller knappar i önskad kulör, i utbyte! Garnet ska som sagt bli till koftor och mössor och jag skickar det nog sen hitJag är mest intresserad av akrylgarn:)2 kommentarer:

 1. Haha! Jag har också lovat mig själv köpstopp och precis som du fattade jag inte vidden av det hela och vilket dumt (men ändå bra) beslut det var. :)
  Men visst har jag lite (läs: massa) restgarn att göra mig av med. Får jag dessutom en liten bit tyg i utbyte är det ju toppen!
  Maila mig (petranuhma@gmail.com) så byter vi adresser.
  Och du... frimärken är väl ok att köpa, trots köpstopp? ;)

  SvaraRadera
 2. Här är en till med köpstopp... För hela året fram till 1:a advent... (Går efter kyrkoåret)
  Men jag reserverade mig inför t.ex. Syfestival med att pengar jag, eventuellt, får vid en jämn födelsedag eller så är ok använda, bara inte "vanliga" pengar.
  Har tänkt rensa lite bland garner så skicka gärna över en adress! Gissar att det är hjälparbete typ Värma Liten och sådant du tänker på?
  Maila på evahulten@gmail.com

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...