måndag 24 oktober 2011

Väldigt somrig barnklänning..

Somrig barnklänning, lite fel årstid. Gick åt massvis med tyg till kjolen (massvis för att vara så liten..) så jag kunde ha valt ett bättre tyg än en gammal duk. Jag pusslade en hel del innan jag fick ihop den. Skoj var det i alla fall! Fler klänningar är planerade, i något mindre somriga tyger. Funderar på att sy ett lapptäcke (eller lappkudde) med sexkanter. Får se om jag lyckas sträcka tålamodet så långt!

8 kommentarer:

 1. Jättesöt! Fint du fått ihop mönstret på tyget. Med en grov ullig kofta och tjocka strumpbyxor blir den ett fint inslag bland murrigare, höstigare och vintrigare färger.

  Sexkants lapptäcke eller kudde låter fint.

  SvaraRadera
 2. Ja, väldigt fin! Vem ska få den? Jag blir ju så nyfiken bara eftersom du inte har någon dotter :) Inte för att killar inte kan ha klänning..

  SvaraRadera
 3. Jag hade tänkt att den skulle bli tillräckligt fin så att jag kunde lägga in den på "handla för livet". Men jag är liksom lite tveksam på kvalitén:) den är heller inte så fin på baksidan. Det är himla dumt att få för sig att klänningar är skoj att sy när man inte har någon dotter! Får se vårt den hamnar. Hitills har flera klänningar gått till bekantskapskretsens tjejer, men den här är i helt fel storlek.. och jag försöker verkligen hårt att vara genusmedveten, men jag tror inte att min son får klänningen:)

  SvaraRadera
 4. Urtjusig!! Det är så fint med klänningar med låg skärning.

  SvaraRadera
 5. Tack:) fick för mig att det kanske är lättare att röra sig i också?

  SvaraRadera
 6. Någon i bekantskapskretsen kanske växer i den?
  Visst kan jag skicka mönstret till dig. Du kanske kan byta mot mönstret på den här klänningen?

  SvaraRadera
 7. blomster och lila? Tror visst du börjar få sytokfebern! :P Superfin var den men sjukligt otippad!

  SvaraRadera
 8. Blå Elin, den är blå!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...