måndag 3 oktober 2011

Mitt första byte!

Evasleva och jag har bytt alster från påslakansutmaningen, kanske lite regelbrott, men bebisar byter ju storlek snabbt så vi bytte för redan nu för att det inte skulle bli för smått. Idag fick jag mitt paket, Eva hade inte bara skickat byxorna utan även en loppisfyndad tröja med lille skutt! Åh vad jag blev glad! Byxorna passar perfekt och är jättefina. Otroligt roligt att byta grejer, håller tummar och tår för att klänningen jag skickade ska passa (och accepteras:)
Det är inte lätt att fota bebisar, speciellt inte när dom är ovanligt arga och vägrar lyda order om att vara med på foto!

6 kommentarer:

 1. Jag håller med, det är väldigt kul med byten! Så spännande att vänta på det där paketet som ska dimpa ner i brevlådan. Om inte portot vore lite väl saftigt skulle jag nog byta och skicka gåvor till höger och vänster hela tiden här i bloggvärlden. Posten borde verkligen upprätta en särskild blogg-porto-grupp för oss pyssliga bytsugna! :-)

  SvaraRadera
 2. Det gjorde ni rätt i. Regler är till för att brytas ;-)
  Det är ju era saker så ni får göra vad ni vill med dom. Vill nån byta så är det ju bara kul.

  SvaraRadera
 3. Hej hej! Vad kul med ett byte! Lycka till! Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, vad glad jag blir att de passade!! Klänningen kom igår och den är jättefin! Lilla L öppnade glatt paketet och satte på sig klänningen men tyckte sen att den var ett bra täckte till nallen så jag fick inte till något foto igår. Jag ska försöka få till en bild men det finns tid för den var lite stor än.

  SvaraRadera
 5. Svar: Tack så mycket Emma för din fina kommentar! Blir så himla glad när du skriver så!

  /Johanna

  SvaraRadera
 6. Såg att du också gillade Evaslevas ullbyxor. Tänkte bara tipsa om att det ju går att hitta sådana där tröjor på loppis om man inte har någon. Kolla på herravdelningen, där brukar det finnas!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...