torsdag 13 oktober 2011

Den som spar hon har

Det som ska sparas till detta pyssel, är youghurtlock (eller glasslådelock), och små bitar tyg. Perfekt för små bitar av påslakanet som blivit över vid annan sömnad. Tutorialen hittar man här. Perfekt för småmynt eller andra småsaker.

6 kommentarer:

  1. Jag gör lite olika. Till att börja med har jag köpt en liten textilstämpel som jag kan fylla på med färg (precis som en vanlig stämpel, ser lika ut). Den använder jag för att trycka på textilband (vanligen vita bomullsband som finns att köpa i affären). Ibland kan man ju trycka direkt på tyget om man vill eller använda vilket bomullstyg/band som helst. Jaghar valt svart textilfärg till stämpeln. Kostanden blir ju rätt liten för dessa band. Sen har jag provat att använda transferpapper som jag strykt på vanligt tyg och klippt ut till nmanlappar. FÖrdelen är att man kan göra stora lappar och små och variera vad man villha med t ex tvättråd. Jag har skrivit i ett worddokument som jag sen skrivit ut på transfer för mörka tyger. GÖr man så kan man använda hela utrymmet på arket och det blir rätt många lappar. Detta är lite dyrare än med stämpeln men roligt att ta till li vissa fall. Går ju också att styrka dirket på plagget men jag villinte det ifall det blir tokigt. Lättare att börja om ifall man inte gör det.

    SvaraRadera
  2. Hej! Tack för fina kommentaren o tack för tipset! Kram

    SvaraRadera
  3. ...vet inte om kommentaren hamnar rätt...men vilket roligt myntfack du har gjort. Väldigt bra att göra något med alla yoghurtburkar som står i skåpet:)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...