tisdag 11 juni 2013

Sticka och skicka!

Kanske borde ha gjort lite reklam för sticka och skicka lite tidigare, men men..

 Har inte vart så synlig här, mest för att jag virkat och virkat, men samma gamla mössor och koftor som innan. Och det blir inte så där himlans spännande efter den humdrafemtionde mössan eller så. 

Mitt i mitt tillverkande av bebispaket till erikshjälpen så kom en ny insamling till förmån för barn i Rumänien. Glad ihågen över att få virka lite större saker, har jag nu virkat allt möjligt och hela syrummet är ett enda kaos av barnkläder i alla former och färger. 


Det här tröjmönstret hittade jag HÄR (åh, förresten har jag gjort en inspirationsmapp med massa gratismönster på pinterest hittas HÄR, finns också andra mappar med bebismössor/koftor/filtar att virka). Försökte mig på trekanterna på koftan, men det slutade i något inte så vackert, så jag hoppade helt enkelt över det. Blev av med massa restgarner, eftersom tröjan är i strl ca 5 år.

Om man vill hjälpa till och sticka (eller som jag som hellre virkar eller syr) har man tills 22 juni på sig för insamlingen till Rumänien. (Fast man kan så klart skicka även när insamlingen slutat, folk slutar ju inte frysa..) Läs mer här och här och här.

2 kommentarer:

  1. Vilket bra tips! Ska läsa mer på en gång.

    SvaraRadera
  2. Vilken fin tröja du fått ihop av rester! Jag fick just höra om insamlingen också och har börjat virka. Hoppas få ihop lite grann i alla fall.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...