fredag 17 maj 2013

Virkade applikationer

Under köpstoppet virkade jag några koftor av tveksam rolighet. Härligt mysigt garn, men kankse inte superkul färger. Försökte därför hotta upp koftorna med applikationer. För allt blir bättre med applikationer!
Fågelapplikation, mönster hittad via pinterest HÄR. Mössan som också syns är en värma liten hätta.

Regnbågsapplikation, den här blev jag supernöjd med, för den grå koftan var inte så himlans rolig innan! Mönster hittad HÄR, jag virkade den mindre storleken som hon visar och med 2 mm virknål så den blev liten nog. Regnbågsmössan skulle bli en annan mössa, men blev inget bra, så den blev så här istället:)

Den här ugglan är egentligen en del av en ugglemormorsruta (!) men gick utmärkt att virka som en applikation istället. Mössan är min favoritmössa att virka, HÄR finns mönster, här gjord med mindre shell stitch, för det bruna garnet tog slut, gjorde istället några extra varv fasta maskor.
I helgen jobbar jag, jag har INTE vant mig vid värmen. Den är härlig när man får vara ledig och ligga i gräset. Fysiskt jobbande på sjukhus rekommenderas inte för ovana som jag :)

8 kommentarer:

 1. Älskar också regnbågskoftan!

  SvaraRadera
 2. Älskar också regnbågskoftan!

  SvaraRadera
 3. Vad fina! Regnbågskoftan blev jag nästan lite avis på! ;D

  SvaraRadera
 4. Det fågelmönstret har jag också testat! + ett annat. gud va snyggt med orange knappar på regnbågskoftan!

  SvaraRadera
 5. Men hjälp...! Hur sött som helst ju! Älskar regnbågen!

  SvaraRadera
 6. Applikationer är som örhängen - livar upp allt liksom! Själv har jag hamstrat lite mattrasor nu igen så nu ska det återigen bli att virka mattor :-)

  SvaraRadera
 7. ugglejäveln är ju pissvår! GAH. //E

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...