fredag 2 september 2011

Av ett påslakan kan det bli..

en praktisk leksakspåse! Rivstartade igår med påslakansutmaningen och la undan lapptäcket jag höll på med sedan tidigare. Skönt att göra något snabbt:) Räddade också min kväll genom att jag slapp fundera alltför mycket på min första jobbdag:)


"Snöret" är stadkanten från påslakanet.

6 kommentarer:

 1. Fiffigt! Och nu lär du ju ha gjort av med en bra bit tyg redan också. Funderar på om jag också ska anmäla mig till den där utmaningen, men jag är lite rädd att det bara känns som en press, jag har en tendens att tappa lusten om jag vet att jag "borde" göra en viss grej, typ sy av ett visst tyg. Håhå, vilka problem man kan ha som motvalls. :)

  SvaraRadera
 2. Jag kan nästa tycka det är tvärtom, det är utamanande med lite ramar:) Anmäl dig vet ja, det värsta som kan hända är att man är den med mest tyg kvar sista oktober...

  SvaraRadera
 3. Åh, bra tänkt :) Den påsen tog ju mer tyg! Mycket fiffigt att använda stadkanten till snöre också!

  SvaraRadera
 4. Heja på! Håller med. Det värsta som kan hända är att man står med mest tyg kvar. Men det är ju ingen tävlign. Meningen är att det ska kännas kul och att vi hittar på nåt "gemensamt" vilket jag tycker är rätt trevligt. Som en kollega uttryckte det igår: ...och jag som trodde att bloggandet var en envägskommunikation......
  Han erkände att han misstagit sig och jag kan bara stämma in. Absolut inte envägskommunikation.

  SvaraRadera
 5. Fint! Det är verkligen kul att följa med alla och se vad ni gör av era påslakan. Det är ju som sagt myyycket tyg att göra av med. :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...