tisdag 30 augusti 2011
Hittade till klockarbarn igår, där hittade jag handla för livet. Kika in där! Är sugen på ett par vantar, tror dock att jag för stora händer. (Fast å andra sidan kan man ju alltid ge bort dom). Klockarbarn hade också startat en påslakansutmaning, tänkte att det kunde vara perfekt så att jag tar mig i kragen och fortsätter att sy nu när jag börjar jobba! Mitt valda påslakan är ett gammalt påslakan jag hade hemma som inte används nu. Tråkig färg skulle man kunna säga, så det gäller att piffa till med lite andra tyger, band, knappar. Är inte ett dugg på det klara med vad jag ska göra. Tänker dock sy saker som jag gillar att göra men kanske inte är direkt till någon (läs klänningar..) Ska också bli kul att kika in på andras bloggar som är med, som jag inte hittat till tidigare!

4 kommentarer:

 1. Det verkar roligt. Ska kolla in det!

  Älskar emaljmuggar :)

  SvaraRadera
 2. Om det inte är så att man just måste sy så kan man också riva gamla påslakan i remsor och virka mattor av dem! Blir finfint!

  SvaraRadera
 3. Det kan jag verkligen tänka mig. Om jag kunde virka:)! Har inte lärt mig det trots idoga försök, det är som att en gen fattas.

  SvaraRadera
 4. Åh, va mycket du gjort med påslakan, roligt att se vad det kan bli! Jag ligger lite efter, men i helgen ska jag ge gärnet:)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...