måndag 10 december 2012

Återbruksutmaning-klappinslagning

Jag håller som bäst på med att tillverka julklappar (innehållet visas upp i januari). Tänkte istället visa upp vad jag slagit in några av julklapparna med. 
 Etiketterna har jag tidigare visat upp. Snörena är sparade från tidigare jular, superbra att rafsa åt sig från skräphögen och använda igen! Papprena är från innerrullen från använda julklappspapper. Det ena har jag tryckt med mönster på med hjälp av knappar, stal idén från Tygochotyg. De gröna hjärtana är något slags självklistrande papper som jag köpt för 2 kr på loppis (och det var en hel hög med andra färger också-superklipp!). På paketet längst bak har jag klistrat en utav tygtejpen jag tillverkade tidigare under återrbuksutmaningen. 


Titta in HÄR för att se fler paketinslagningstips med återbrukstema.
De andras bidrag i återbruksutmaningen hittar man hos klockarbarn

3 kommentarer:

  1. Fint! Kul att du också testat knapptryck. :)

    Jag är imponerad över att du redan har julklappar färdiga att slå in också! Själv har jag inte hunnit längre än till tankestadiet med de julklappar som ska tillverkas, men nu när julmarknaden är överstånden är det väl dags att ta tag i det...

    SvaraRadera
  2. Har tänkt dra igång klappinslagningen i helgen så jag samlar på mig tips! Jag brukar inte nödvändigtvis köpa nytt JULpapper utan slår in klappar med de papper jag har hemma iställer.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...