onsdag 29 juni 2011

Rosa!

Egentligen tycker jag inte så mycket om klänningar, eller rosa. Och inte har jag någon tvååring i närheten heller som kan tänkas behöva en rosa klänning. Men den delen av hjärnan som fortfarande blir lyrisk av att kamma my little ponny-svansar, slänger avundsjuka blickar på barbiehyllan i leksaksaffären och är lite arg på sina föräldrar för att hon aldrig fick någon Ken, den delen bestämde sig ändå för att sy en rosa klänning. Var jag ska ha den till är oklart. Men den var rolig att sy! Nu ska jag sy lite mer barnkläder. Fast lite mer av det praktiska slaget, till sonen som behöver långa men svala byxor. Tråkigt!

Är också lite glad att allt inklusive tråd är loppisfyndade. Behöver man lite inspiration till klänningar eller andra barnkläder tycker jag man ska besöka den här bloggen!

6 kommentarer:

 1. Ibland måste man helt enkelt sy en del saker som man egentligen inte har någon anledning till att sy. :-) Den blev otroligt fin!!

  SvaraRadera
 2. Jättefin klänning! Älskar verkligen färgkombinationen rosa och grönt.

  SvaraRadera
 3. Åh så söt. Du är ju så duktig. Härligt tyg, påminner om nästets ;-) puss emmchen

  SvaraRadera
 4. Som en prinsesstårta! Verkligen jättesöt! Lägg den på lager, förr eller senare lär det dyka upp nån som den passar till.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...