torsdag 23 juni 2011

Lapptäcke till Boel


Världens finaste tjej har nu fått sitt lapptäcke, så jag kan visa upp det här! Tog mig evigheter att bestämma tyger till det här, men jag tycker det blev fint. Inte för gulligt och inte för tjeigt eller killigt. Tycker nästan det var lättare att sy trekanter än mina vanliga rutor. Trodde jag lagt ut dom bra innan så jag mitt i inte skulle ha två likadana trekanter bredvid varandra, men det blev fel den här gången med. Hur svårt kan det vara? Tydligen sjukt svårt!


Hennes bebisnäste jag och hennes mamma sydde för ett tag sedan verkar vara populär, förstår inte varför jag inte kom på att sy en sån när jag var gravid. Man kan tänka sig att det luktar gosigt och hemvant och man kan ha bebisen i soffan, på golvet, i sängen men ändå i tryggt förvar! Smart!

2 kommentarer:

  1. Boel gillart. Mamman med. Du är så duktig! Puss

    SvaraRadera
  2. Svaret på den frågan är allt som oftast "jäkligt svårt", har jag lärt mig. :) Dock hade jag aldrig tänkt på det om du inte hade skrivit det och jag fick leta lite innan jag hittade det. Är också sugen på att sy ett sådant där trekantstäcke, det är himla snyggt alltså!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...