fredag 10 januari 2014

Gott nytt 2014!

Är det för sent att säga god jul och gott nytt år 10 januari? Haft paus i bloggandet, jag behöver ha utmaningar som klockarbarns, annars blir det liksom inte av. Jag slutar inte virka och sy, men just bloggandet blir bortglömt.

Innan jul skickade jag iväg det jag gjort under Klockarbarns"Ge värme"-utmaningen,  till Slättmissionen, och även lite annat som inte blivit skickat tidigare. Det blev 2 stora paket med bla 10 filtar och 50 mössor. Då tänkte jag att det hade varit roligt att skriva upp precis allt som jag gör under 2014, så nu har jag gjort en lapp att fylla i varje gång jag är klar med något. Ska bli spännande att se hur mycket det blir!

Under dom lediga dagarna över jul och nyår bestämde jag mig för att virka upp alla smårester av garn, gjorde 20 "african flower", perfekt att ha när man sen ska göra en mössa, hälften av jobbet redan gjort!


Häromdagen skrev Kyrkkaffe-Anna att hon behövde hjälp med att provirka mönster och även göra nya varianter av mönster, jag skrev en kommentar att jag kunde prova. Sen fick jag uppdraget, och det är mycket möjligt att jag har tagit mig vatten över huvudet. Har knappt försökt mig på att ändra i mönster, då brukar jag leta reda på ett nytt. Det här med att vara noggrann och räkna är inte riktigt min grej.  Å andra sidan kan det ju bara bli fel...  Vi får se om jag lyckas få till något. Jag har i alla fall tid, sonen har fått vattkoppor så vi är hemma och degar:) 

3 kommentarer:

 1. Hej Emma!

  Det är ju inte meningen att du ska känna dig pressad av uppdraget .. säg till om du vill ha något annat att testa!
  Hälsningar från

  Anna

  SvaraRadera
 2. Tänk, jag är precis tvärtom! Jag kan aldrig hoppa på utmaningar, då blir det inget gjort - jag kan bara gå på inspiration och plötslig lust :-)

  SvaraRadera
 3. Nu är det februari och jag saknar dig här!
  Så har jag bytt blogg så du får gärna byta länk :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...