onsdag 24 april 2013

Härliga garnfynd!

Det har vart lite tyst här det senaste. Inte för att jag inte haft något att skriva om, utan mest för att jag glömt min (nåväl min systers) kamera hos mina föräldrar och inte haft något att fota med. Nu blev jag desperat och tog fram mobilen istället:)

Var på loppis igår i jakt efter någon härlig tröja att repa upp. Hittade för några veckor sedan en härlig mintgrön tröja som jag trodde var akryl när jag köpte den men som visade sig vara ull när jag tvättade garnet ( ni vet blöt-hund-doft som akryl inte avger). Men istället för tröjor hittade jag en hel massa restgarner i mycket varierande material.

Och det roligaste fyndet, en påse med mormorsrutor! Vem kan motstå det!? Tänk att någon har suttit och virkat allt det men aldrig fick ihop det till en filt. Så ledsamt!

 Men jag ska rädda rutorna så dom kommer till användning (jag är på god gång!)
 I en av fyndpåsarna låg detta... garn? band? Har ingen aning om vad användningsområdet är. Kan dock tänka mig att det säkert kommer väl till pass.
Det sista fyndet var ett prickigt påslakan. Måste verkligen se till att börja sy mer, mina hyllor fylls på snabbare än jag avverkar tyg...

1 kommentar:

  1. Vilket fynd!
    (Ramlade in från Tyg o Otyg när jag såg garnbilden... Jag ska INTE ha mer:D)
    Särskilt med rutorna! Det kommer kanske att sitta någon i himlen och le åt att du gör klart:)
    Vilket påminner mig om de blå lapptäcks"blommor" jag fick med en massa annat när farmor flyttade... Finns massor av mallar... Borde kanske bli något någon gång...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...