måndag 10 september 2012

Mera skjortor..

Den här veckan har jag fått till sju skjortor, en mössa och en filt till. Börjar dock känna att det kanske ska dra sig mot slutet för den här utmaningen. Jag är på mycket bättre fot med fenomenet kantband, men jag börjar tröttna på det eviga pillet, ingen av skjortorna jag gjort har vart utan kantbandsstrul! Om inte annat får jag nog sluta nu så jag har råd att posta paketet:) 

Tygerna kommer från bl.a. en morgonrock, en gardin och ett påslakan. Prövade att göra en skjorta av mönster från Martha Stewart, eva har gjort en sån fin skjorta av det mönstret. Min blev något av ett misslyckande, men det var superenkelt att sy ihop den om man bortsåg från alla instruktioner! 
13 kommentarer:

 1. Vilka fina saker du sytt denna vecka! Jag blir också sugen på att sy lapptäcksfiltar. De blir så himla fina!

  SvaraRadera
 2. Oj så mycket fint, och du är himla produktiv! Jag är också lite sugen på att testa mönstret från Martha Stewart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Do it! men för guds skull, försök inte läsa instruktionerna!

   Radera
 3. Men herre gu´människa! Hur hinner du göra så mycket fint?
  Varför blev Martha-skjortan ett misslyckande?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hinner och hinner, hård prioritering! Städning t.ex. är inte ett ord vi använder allt för mkt i det här hushållet:)skulle gjort som du, för mycket vassa kanter där snedslån blev lite misslyckad ..

   Radera
  2. Bra att veta. Man skulle ju kunna sy den fodrad också. En lite hostjacka :) band kan bli knappar- oändliga variationsmöjligheter.

   Radera
  3. Bra att veta. Man skulle ju kunna sy den fodrad också. En lite hostjacka :) band kan bli knappar- oändliga variationsmöjligheter.

   Radera
  4. Bra att veta. Man skulle ju kunna sy den fodrad också. En lite hostjacka :) band kan bli knappar- oändliga variationsmöjligheter.

   Radera
 4. Jättefina saker du sytt och tack för din hälsning :)

  /mia

  SvaraRadera
 5. Oj vad mycket fina saker du har sytt! Vilken produktion! Mössorna var söta. Undrar om man kan testsy en sån med en vanlig symaskin. Jag måste ju våga provsy i trikå nån gång! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag syr på en helt vanlig maskin! lättplätt om man använder trestegssicksack (eller är det zigzag?)

   Radera
 6. Hurra vad duktig du har varit och fina grejer blev det också. jag börjar också känna att jag närmar mig slutet för utmaningen. På måndag får det bli sista gången.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...