tisdag 18 september 2012

Massor av mer återbruk

Den sista veckan av utmaningen slutade med att jag inte orkade sy en endaste skjorta till, så nu är allt skickat till slättmissionen. Så när den ena utmaningen slutar fortsätter klockarbarn med nästa, se här. Självklart vill jag vara med! I våras blev det svårt för mig att veta vad jag skulle göra, allt jag syr är återbruk. Men nu har jag satt upp lite regler för mig själv, det brukar alltid funka bättre (och bli roligare!) 

Får jag presentera- Lapplådan. Den är stor och överfull. Perfekt utmaning är att helt enkelt göra slut på alla lappar. Först ska jag bara sy klart byxor till min son och ett par bebisbyxor, som om dom blir som jag hoppas ska bli present. Sen - lappomania!


Tips på små saker att göra mottages tacksamt:)

5 kommentarer:

 1. Här finns många tips på fina saker att göra av småbitar. Bra ambition att försöka göra av med dem!
  http://handmadevibeke.blogspot.se/2012/09/noen-enkle-prosjekter-man-kan-lage-av.html

  SvaraRadera
 2. Jag förstår verkligen att du tröttnade på att sy skjortor :)
  Det ska bli kul att följa den nya utmaningen. Vi har ju pratat om det förut att det blir lite för stort med bara återbruk och att vår kreativitet behöver lite ramar ;) Påslakansutmaningen gillade jag. Och förra sommaren när jag tog med en väska med lite olika tyger, band, knappar etc och förbjud mig att köpa något nytt då sprudlade kreativiteten :)

  SvaraRadera
 3. SÅ mye flott du har på bloggen din! Likte spesielt godt lappeteppene. Og du - tusen takk for koselig kommentar på bloggen min :) Ha en finfin dag!

  SvaraRadera
 4. Jag funkar nog bäst utan ramar jag! Men förslag på vad man kan göra med lappar.. lapptäcksväska? lapptäcksgardin? små figurer som man hänger i en mobil? (alltså inte mobiltelefon..)

  SvaraRadera
 5. Superklurigt, du har ju redan gjort mängder med fina lapptäcken. Men du har nog gett mig inspiration till nästa projekt. Måste upp och se om jag kan hitta mina gamla påslakan...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...