måndag 26 maj 2014

Återbruksutmaning-Garn!

Den här veckan har jag inte kommit så lång att jag lyckats tillverka något, men repat garn det har jag!
Förra veckan visade jag en kofta av återbrukat garn. Blev sugen på mer och hittade en till oönskad halsduk. En aningens mer komplicerad, för det är massor av färger och småbitar av garn. Men rogivande! Bara sitta en stund och repa och repa. Nästan lika bra som att stoppa strumpor, en annan lite mer udda favoritsysselsättning jag har.  Även det här garnet är supermjukt och har jättefin lyster. Det ska bli superroligt att virka av när jag repat upp allt. Tänker fina härliga varma små bebismössor:)
Om man vill återbruka garn, och inte behöver massvis i samma färg, kan jag varmt rekommendera just halsdukar, när man repar upp tröjor så är det jobbigt att klippa upp sömmar och mycket garn går bara förlorat. Suttit fler än en gång i en hög av små irriterande småsnuttar, när jag trodde jag skulle få ut stora härliga nystan..
Fler återbruk hos Klockarbarn

3 kommentarer:

  1. Wow! Beundrar ditt tålamod!! Slow crafting?? Ska bli spännande att följa fortsättningen när stickade alster är färdiga. Det här måste ju vara återbruk i sin renaste form :)

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att repa upp är något av det tråkigaste som finns... Men det är tur att vi är olika! Men ett bra återbuk är det helt klart!

    SvaraRadera
  3. Ja, det är så himla bra att repa upp och få nytt garn! Tycker också det är ganska trevligt :-) men lite "dammigt" ibland, när det lösgörs en massa ludd ;-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...