måndag 21 oktober 2013

En tröja blir..

Dags för Klockarbarns Återbruksutmaning "ge värme".

Denna vecka har jag sytt av en tröja från den där påsen. Var lite osäker på om tröjan egentligen är lite för urtvättad. Sydde av den, kanske får kasta in sakerna i ett färgbad! 
(På fotona ser tyget ännu blekare ut än i verkligheten, beroende mest på förlusten av dagsljus och att jag har lämnat tillbaka min systers kameror. Efter flera års bloggande, suger jag fortfarande på att ta kort.)
Två mössor, mönster hittad här

Ett par byxor av ärmarna på tröjan samt äntligen ett par haremsbyxor! Mönster hittad här, via klockarbarn. 


Jag har också virkat fler rutor till Elin som samlar ihop till stora filtar som ska skickas till ålderdomshem i Lettland. Vissa garner från loppis, vissa har jag fått, några är upprepade tröjor. 


4 kommentarer:

  1. Ha ha ha. Efter 7 års bloggande har jag inte heller förbättrat mitt fotande. Om alla vore jätteduktiga på sånt skulle ju ingen sticka ut. Det är av medkänsla för alla som lägger ner mkt tid på fotona som jag bibehåller min kvalité på bilderna ;-)

    SvaraRadera
  2. Men oj så mycket Värme du producerar!! Jag är mycket imponerad! Roligt att du kikade på mina tygblöjor, jag körde ett varv med coverlocken, det går ruskigt snabbt så jag har egentligen ingen ursäkt att inte sy fler blöjor... Hoppas du testar att sick-sacka dig runt någon blöja nu. Ska kika lite mer här hos dig och bli ännu mer inspirerad att sy för värme!

    SvaraRadera
  3. Älskar randigt super fint!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...