torsdag 7 mars 2013

Virkad stjärna

Såg för ett tag sen en liten stjärna i detta inlägg. Blev väldigt sugen på att virka en jag också. Efter många sökningar på nätet hittade jag till slut till detta mönster.

Stjärnan blev lite större än jag tänkt mig, för tjockt garn. Men det blir nog fler. Tänker att man kanske kan stoppa med en sådan i babypaketen, som jag kanske får ihop till så småningom.

Nästan hela min sy/virktid tas upp av att göra babygrejor som skickas iväg. Väldigt märkligt, och jag får ganska många frågor (typ på jobbet) varför jag gör det. Ingen aning, men det känns meningsfullt och man slipper kommentarer från mottagaren! Jag kan bara hoppas och inbilla mig att andra människor blir glada av det, och jag ser ju aldrig att någon slänger det i ett hörn och suckar!

3 kommentarer:

  1. Vilken söt stjärna! Skulle passa jättebra som sjöstjärna :) Jag tror absolut att de blir glada! Om jag inte hade råd att köpa saker till mitt barn och kunde få kläder som någon gjort hade jag blivit väldigt glad och tacksam. Jag tror att de som frågar varför du gör det inte vet att ibland vill man bara skapa för skapandets skull (och att det ändå ska komma till nytta) :)

    SvaraRadera
  2. Du har inte kvar mönstret för länken funkar inte? :(

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...