onsdag 21 november 2012

Virkat till sticka och skicka

Har virkat en hel hög med bebiskoftor till. Den här modellen är verkligen superlätt att virka, mönster härifrån. Några av garnerna kommer från loppis och några från min sambos mamma. Eftersom jag inte riktigt är den noggranna typen, så blev koftorna i lite olika storlek, hade samma virknål, oberoende av tjocklek. Men dom är skojiga att göra, och förhoppningsvis kommer dom till andvändning. Försökte också göra en filt med mormorsrutor, den blev inte precis alls som jag tänkt mig, och rejält mycket mindre än vad jag hoppades på. Garnet tog slut, så jag kunde inte göra den större heller..
Här hittade jag instruktioner till att virka mormorsrutor.


Filten och koftorna skall skickas hit.
Det är verkligen förfärligt svårt att fota i det här novembermörkret!
Jag längtar lite till min symaskin, men orken har försvunnit med ljuset, och att krypa ner i soffan med en virkning är mycket lättare. Det bästa med att åka buss till jobbet är att man kan virka under tiden! Superduperbra när det kryper i skaparnerven, men varken tiden eller orken riktigt finns! 

5 kommentarer:

 1. http://www.my-design.se/blockning.html

  SvaraRadera
 2. Wow vad du ligger i :) Tror säkerligen att de kommer till bra användning!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fina Jolly Jackets! Ojojoj! Det är inte så att vi skulle kunna få låna dem för fotografering? Den modellen ska vara med i en ny bok snart nämligen.
  Många hälsningar,

  Anna

  SvaraRadera
 4. jag gillar att du lägger allt på snygga retrolakan/täcken. Himla bra tänkt. :)

  SvaraRadera
 5. sakerna är också fina såklart!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...