måndag 29 oktober 2012

Återbruksmåndag!

Hela förra veckan låg jag i sjuksoffan, vilket har resulterat i att jag lärt mig virka! Det första jag gjorde, visade jag förra veckan. Sen fortsatte jag med mattan. En annan dag ska jag visa vad jag fortsatte med efter mattan. (I garn, i riktigt garn!)

Tada! En ganska fult virkad sombreromatta. Nu tog jag kortet rakt uppifrån, för att man inte skulle se den härliga struten som är i mitten. Tyget kommer från den evigt fyllda lapplådan, hur jag än försöker så känns det inte som att det minskar ett dugg! Hade först tänkt att bara ha gult, blått och rött, men tygerna räckte inte till det så jag fick fortsätta med de inte så snygga färgerna.
Utvecklade både smärta i händerna samt i höger överarm, dom stackars oanvända musklerna fick sig nog en chock:) 

De andras bidrag hittar man hos Klockarbarn

3 kommentarer:

  1. Den effekten har jag också fått på mitt försök till att virka matta (strut). Jag lade ner det. Heder till dig som gjorde klart din. Jag fick virkhand av min kedja till flaskan igår. I dag är det nån slags fördröjning i fingrarna och de känns svullna och stumma. Kreativitet har sitt pris :-/

    SvaraRadera
  2. Ja helt klart imponerande projekt!

    SvaraRadera
  3. Aha! Struteffekten = sombrero :) Lite hypnotisk med alla cirklar.. och eldigt i mitten som i jordens mitt.. samtidigt är det lite rymd och planet över det hela! Ett konstverk m a o!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...