måndag 23 april 2012

Bebisnäste och Återbruksutmaning

Har i veckan sytt ett bebisnäste till, sydde ett för 1 år sedan, det här var också till en kompis (eller snarare hennes syster). Försökte göra lite ändringar, främst att den skulle kunna justeras mer och att man skulle kunna ta ut madrassen för att lättare tvätta nästet. Spenderade en hel del tid med att googla andras nästen, men hittade ingen klockren. Hade jag haft lite mer tid hade jag nog ändrat lite på detta nästet, men det är stor risk att bebisen tänker komma ut snart så jag fick rappa på.. Tyget är ett påslakan från tradera, vadden från gamla kuddar och madrassen från en trädgårdsstoldyna. Jag var mycket stolt över mig själv att jag kom på att använda en sån dyna, för jag har funderat länge på vad man kunde använda som madrass, och som man kunde hitta på loppis. Snöret är från mammas förråd av gamla sybehör. Snörmanicken (vad heter en sån..?) kommer från en gammal fleecetröja, där jag aldrig använder snöret. Tycker att det här projektet får kvala in i återbruksutmaningen, hade det mesta hemma, och jag har inte haft tid till fler projekt den här veckan, det går så där för mig att vara med i utmaningen...

Älskar det här tyget!

5 kommentarer:

 1. Jättefint tyg och det ser så himla gosigt ut, nästan så att man får lust att tillverka ett i vuxensize att mysa in sig själv i. :) Tycker du ska vara nöjd med stolsdyneidén, den måste ju vara perfekt som bebismadrass.
  Kul att du gillade mitt bloggtips förresten. Blev också tvungen att sträckläsa alla inlägg, så det blev ett sent sänggående. :)

  SvaraRadera
 2. Åhh vilket mysigt litet näste.. <3

  SvaraRadera
 3. Jag sydde också nästa till lilla L, så otroligt praktiskt! Och din blev verkligen fin.
  http://www.evaslevapysslar.blogspot.se/2009/08/ett-naste.html

  SvaraRadera
 4. Den ser riktigt mysig ut!

  SvaraRadera
 5. Hoppas den ska vara mysig:)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...