söndag 18 mars 2012

Knappmani!

Igår var jag och min syster på loppis, fyndade framför allt knappar. Massvis med knappar för 15 kr. Idag har jag sorterat och trätt vissa på tråd. Ren och skär njutning!

Klockarbarn har starta en återbruksutmaning. Ska bli spännande. Inte för att jag annars syr i något annat än återbrukade saker, men jag ska försöka göra lite annat. Sy/sy om något till mig själv kanske:) Var med du också! Få krav, god tidsmarginal!

Har också en fråga, mina föräldrar ska flytta och i källaren har dom en isärplockad vävstol. Värdet på den torde vara lika med noll, men om man vill hitta någon som kan tänka sig att ta hand om den, var tror ni att kan hitta en sån person? Känns kriminellt att slänga den..(loppisen där dom bor kanske vill ha den, men är inte helt säker på att de tar emot den)

3 kommentarer:

 1. grått jeanstyg av intresse? Typ size 0 men kanske blir en söt...keps?
  Min garderob spyr ut gamla kläder...

  SvaraRadera
 2. Spännande att se va du syr till dig själv!
  jag gillade faktiskt påslakanutmaningen bättre. Den här är för stort på något sätt. Det blir ju ingen skillnad så att säga mot vad jag annars gör. och det är noll just nu...(nästan). Utmaning med striktare regler gjorde mig mer kreativ :)

  SvaraRadera
 3. jag håller med dig, för jag har ingen idé alls vad jag ska göra, för allt jag normalt sett gör passar ju just in på den här utmaningen. Vi får väl se om det blir några nya ideér:) Kollar efter kjolmösnter till mig själv, men det verkar lönlöst att hitta något bra!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...