fredag 29 juli 2011

Pärlat, smält och vikt

Till min syster som fyller år har jag köpt en illustration av av den här tjejen, från signerat.se. Fast jag tänkte jag kunde göra nåt själv också så jag pärlade ihop fyra glasunderlägg. Under har jag smält på extra plast i 3 lager, så pärlorna ska sitta ihop ordentligt, (väldans smart idé om ni frågar mig :) Att plasten är lite vitstrimmig beror på att det är en svart plastpåse, andra färger brukar inte bli så.

den här sidan hittade jag en tutorial på hur man viker boxen. Lite pilligt, men jag gillar resultatet. Kan tänka mig att det blir riktigt snyggt om man använder gamla tapeter eller fint presentpapper! Att det står botkyrka mitt på asken var en ren tillfällighet och inte av mening, jag vände fel sida ut och var (som alltid..) för lat för att göra om det.1 kommentar:

  1. Åh, det var ju smart att fusa plast bakpå pärlorna! Jag lyckas alltid smälta dem för mycket så att de blir fula, men trots det får jag dem inte att sitta ihop ordentligt.
    Kul med en ny ask-variant också, den hade jag inte sett tidigare. Passar bra eftersom jag fyndat en tapetrulle på loppis idag. :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...